Uit de praktijk - ervaringen van ouders

shutterstock_383392120 small klein.jpg

 'Onze zoon (6 jaar) heeft afgelopen jaar bij Lindi speltherapie gevolgd. Op school heeft hij een aantal nare ervaringen gehad, hierdoor had hij diverse (gedrags)problemen. Door de speltherapie en begeleiding van Lindi heeft hij geleerd om te gaan met de negatieve gevoelens en kan hij omgaan met de negatieve ervaringen die hij heeft gehad. Dankzij Lindi hebben wij onze vrolijke jongen weer terug. We raden iedereen de praktijk van Lindi aan. Lindi is erg professioneel en heeft een warm hart voor de kinderen en de ouders.’   Dineke over de speltherapie van haar zoon (6)

'Onze ervaringen zijn erg positief met de praktijk Lindi. We hebben goede en bruikbare tips en handvaten  gekregen om met ons probleem om te gaan,  en vonden bij Lindi een luisterend oor. We zouden deze praktijk bij een ieder die met problemen te kampen heeft aanbevelen.'  Een moeder over de begeleiding van haar dochter (13 jaar) en de oudergesprekken

'Lindi hebben we gevonden via www.ikzoekchristelijkehulp.nl en na een intakegesprek is onze dochter een keer of 10 bij haar geweest. Ze voelde zich meteen op haar gemak bij Lindi en ze was blij dat ze haar verhaal kwijt kon. Over haar moeder die erg ziek is geweest en over het feit dat ze erg gepest werd op school. Wat de leerkrachten op school lieten liggen pakte Lindi op en langzaamaan ging het steeds beter met haar.Na een paar maanden kreeg ze steeds iets meer zelfvertrouwen. Nu gaat ze naar het voortgezet onderwijs en mede door de gesprekken met Lindi hebben we er vertrouwen in dat het daar beter zal gaan dan op de basisschool'.  Een moeder over de begeleiding van haar tienerdochter (12)

' Ik vond het heel erg fijn  om soms bij jou  in de praktijk te zijn. Het was altijd wel gezellig. Ik heb ook natuurlijk veel geleerd en ook veel verteld. Soms had ik er even geen zin in als ik uit net uit school kwam, maar als ik dan weer thuis was had ik helemaal geen spijt dat ik was gegaan! Conclusie, je hebt me echt geholpen. Thuis en vooral ook op school.  Je hebt me veel geleerd en ik ben dingen die ik niet kan veranderen, los gaan laten'. Een tiener (12) over de begeleiding in de praktijk

'Dank voor al het werk wat je verzet hebt op korte termijn en dank voor het gesprek op school. Het was zeker verhelderend en fijn om zo met elkaar te kunnen praten. We hebben je aanpak en uitwerking betreft H. als zeer professioneel ervaren. Je staat dicht naast het kind, ze voelen zich thuis bij je en dat zie je terug in de verslagen, echt onze complimenten'.  Ouders over de afname van het intelligentieonderzoek bij hun zoon (9). 

 

 

 

 

Meer informatie nodig?

Stuur een bericht